Info

Festivaalipaikka

Hitusen hämyä 2019 järjestetään Hämeen linnan historiallisessa miljöössä Linnanniemessä aivan keskustan tuntumassa osoitteessa Kustaa III:n katu 6.

Näyttökuva 2019-10-12 kello 15.55.22

IMG_4467
Tultaessa linnan pihaan kaupungin suunnasta kuljetaan vallihaudan yli siltaa pitkin.

Jalkaisin Hämeenlinnan rautatieasemalta on linnalle noin 15 minuutin kävelymatka. Linja-autoasemalta Hämeenlinnan keskustasta noin 10 minuutin kävelymatka. Tapahtumapaikka Hämeen linnassa on Kirkkosali, linnan kolmannessa kerroksessa.

unnamed (2)
Kirkkosalin tunnelmaa
Lippujen ostaminen

kinotavast_fb_banner.jpg

Tapahtumaan saa lippuja verkkokaupasta.  Verkkokauppa lähettää asiakkaan sähköpostiin kuitin ja lipun, jonka voi näyttää mobiililaitteelta tai tulostaa.

Tapahtumanaikainen lipunmyyntipiste sijaitsee Etulinnanpihan ovelta sisään tultaessa heti ensimmäisessä kerroksessa naulakoiden luona. Tulo tapahtumaan ja myyntipisteeseen on opastein merkitty.

Liput tarkastetaan näytössaliin mentäessä. Pyydämme etsimään mobiililipun valmiiksi alakerrassa tai kahviossa, jossa verkkoyhteydet toimivat parhaiten.

Tilat ja kulku

Kirkkosaliin kuljetaan Esilinnanpihan kautta.  Myös wc- ja naulakkotilat sijaitsevat alakerrassa. Kolmanteen kerrokseen pääsee leveitä helppokulkuisia portaita pitkin. Reitti on opastein merkitty.

Hämeen linnan pohjakartta.

Maksut käteisellä

Ovelta voi ostaa lippuja käteisellä. Myös kolmannen kerroksen pop-up-kahvila palvelee vain käteisellä.

Kahvila

Pop-up-kahvila on auki suunnilleen samaan aikaan kuin lipunmyynti. Se tarjoaa muun muassa suolaisia ja makeita pikkuherkkuja kahvin ja teen kera. Aukioloajat ja kahvilassa myytävät tuotteet voi varmistaa lähempänä tapahtumapäivää.

Ruokailumahdollisuutta ei ole. Lähin (street food -tyyppinen) ravintola sijaitsee parinsadan metrin päässä Tampereentiellä. Keskustassa on useita ruokapaikkavaihtoehtoja.

Pysäköinti

Linnan läheisyydessä Kustaa III:n kadun varrella on P-tunnuksella varustettu maksuton pysäköintialue sekä maksuttomia pysäköintipaikkoja kadun varrella. Tampereentien varrelta löytyy toinen maksuton P-tunnuksella varattu pysäköintialue sekä henkilöautoille että linja-autoille.

Festivaalivieraat voivat ajaa sisään myös linnan portista ajokieltomääräyksestä huolimatta ja pysäköidä autonsa sisäpihan puolelle.

Paikalle tulo

Kohde kartalla [Google Maps]

Hämeenlinnan kartta kaupungin verkkosivuilla
http://kartta.hameenlinna.fi/

Hämeenlinnan paikallisliikenteen reittiopas
http://hameenlinna.matkahuolto…