Info

Festivaalipaikka

Hitusen hämyä 2020 järjestetään Museo Militarian elokuvasalissa aivan keskustan tuntumassa osoitteessa Vanhankaupunginkatu 19.

Jalkaisin Hämeenlinnan rautatieasemalta on noin 15 minuutin kävelymatka. Linja-autoasemalta Hämeenlinnan keskustasta noin 10 minuutin kävelymatka. Tapahtumapaikka Museo Militariassa on elokuvasali toisessa kerroksessa.

Invapaikat ovat parkkiaukealla päärakennuksen edessä.

Lippujen ostaminen

kinotavast_fb_banner.jpg

Tapahtumaan saa lippuja verkkokaupasta.  Verkkokauppa lähettää asiakkaan sähköpostiin kuitin ja lipun, jonka voi näyttää mobiililaitteelta tai tulostaa. Liput (10 €) ovat myynnissä kunkin näytöksen alkamisaikaan asti. Linkki ohjelmaan.

Liput tarkastetaan näytössaliin mentäessä. Pyydämme etsimään mobiililipun valmiiksi.

Lippuja myydään noin kolmasosa salin paikkamäärästä, joten loppuunmyyty näytös näyttää suunnilleen tältä:

nacc88ytospaikat-turvavaleilla

Suosittelemme kaikkia käyttämään kasvomaskeja, ja käsidesiä on saatavilla salissa.

festivaalikahvio

Museo Militarian 1. kerroksessa palvelee festivaalikahvio, josta voi ostaa verkkokaupasta tai paikan päältä tasarahalla maukasta taukopurtavaa ja juotavaksi kahvia, teetä tai lähdevettä. Tarkemmat tiedot tarjoilusta verkkokaupassa.

kulku

Kustaa III:n katua käveltäessä mennään sisään linnan portista ja mäkeä ylös museokaupan ohi. Sitten jatketaan vallihaudan ylittävän sillan yli ja käydään Museo Militarian parkkiaukean portista sisään. Päärakennus näkyy suoraan edessä.

Pysäköinti

Auton voi pysäköidä Museo Militarian omalle parkkiaukealle (ajo-ohje yllä).

Hämeen linnan läheisyydessä Kustaa III:n kadun varrella on P-tunnuksella varustettu maksuton pysäköintialue sekä maksuttomia pysäköintipaikkoja kadun varrella. Tampereentien varrelta löytyy toinen maksuton P-tunnuksella varattu pysäköintialue sekä henkilöautoille että linja-autoille.

Paikalle tulo

Hämeenlinnan kartta kaupungin verkkosivuilla
http://kartta.hameenlinna.fi/

Hämeenlinnan paikallisliikenteen reittiopas
http://hameenlinna.matkahuolto…