Tuomelan auditorion tapahtumat

elokuvakurssi

 

Pe 2.3. klo 10.00 – 16.30 Tuomelan auditorio, Hämeenlinnan Yhteiskoulu

Ideasta lyhäriksi -elokuvakurssi 15 – 30 -vuotiaille. Ohjaajana elokuvaaja Saija Mäki-Nevala. Lisätiedot.

Kuva kilpailusta

La 3.3. klo 9.15 – 11.15 Tuomelan auditorio, Hämeenlinnan Yhteiskoulu 
Tuomaripalaute lyhytelokuvakilpailun osallistujaryhmille. Elokuvaohjaaja-käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa ja elokuvaaja Jarkko T. Laine. Vain kilpailijoille aikataulun mukaan.

 

Antboy5.3. klo 11.30  Tuomelan auditorio.
DVD-näytös. Kieli tanska. Suomenkielinen tekstitys.

Ask Hasselbalch, Antboy (Tanska 2013).

 

Tuiki tavallinen 12-vuotias Pelle on ihastunut samalla luokalla olevaan hemaisevaan vaaleaverikkö-Amandaan. Ongelmana on kuinka lähestyä tyttöä, joka tuskin tietää pojan edes olevan samalla luokalla. Kaikki muuttuu muurahaisen puraistessa Pelleä, jolloin tämä saa supervoimat ja muuttuu Muurahaispojaksi. Kun kamala Kirppumies sieppaa Amandan, Muurahaispoika päättää suorittaa sankarimaisen pelastuksen.

Oppimateriaali Koulukinossa 4.-6.-luokkalaisille. Ikäraja K7. 77 min.

Yhteistyössä Walhallan ja Svenka nu:n kanssa

Girls_Lost5.3. klo 13.10 Hämeenlinnan Yhteiskoulu, Tuomelan auditorio. DVD-näytös. Kieli ruotsi. Tekstitys suomeksi. K12. 106 min.

Alexandra Therese Keining, Girls Lost /Pojat (Ruotsi 2016)

Teini-ikäiset ystävykset Kim, Bella ja Momo häilyvät lapsuuden ja aikuisuuden rajamailla. Kesäiltaisin he kokoontuvat Bellan kasvihuoneeseen, vapaalle vyöhykkeelle, jossa kaikki saavat olla sellaisia kuin ovat ympäristön paineista välittämättä. Kun Bella eräänä päivänä tilaa postimyynnistä erikoisia siemeniä, tyttöjen elämä muuttuu. Siemenistä versoava kasvi on kaikkea muuta kuin tavallinen. Se avaa heille ovet poikien maailmaan.

Girls Lost on elokuva sukupuolesta ja siitä miten sukupuoli on jotain, jonka luomme, ei jotain, mitä olemme. Elokuva perustuu Jessica Schiefauerin romaaniin Pojat.

Yhteistyössä Walhallan ja Svenka nu:n kanssa.