Info

FESTIVAALIPAIKKA

Hitusen hämyä 2021 järjestetään Museo Militarian elokuvasalissa aivan keskustan tuntumassa osoitteessa Vanhankaupunginkatu 19.

Jalkaisin Hämeenlinnan rautatieasemalta on noin 15-20 minuutin kävelymatka. Linja-autoasemalta Hämeenlinnan keskustasta noin 10 minuutin kävelymatka. Tapahtumapaikka Museo Militariassa on elokuvasali toisessa kerroksessa.

Invapaikat ovat parkkiaukealla päärakennuksen edessä.

LIPPUJEN OSTAMINEN

Tapahtumaan saa lippuja Kino Tavastin verkkokaupasta. Verkkokauppa lähettää asiakkaan sähköpostiin kuitin ja lipun, jonka voi näyttää mobiililaitteelta tai tulostaa. Liput ovat myynnissä kunkin näytöksen alkamisaikaan asti.

Liput tarkastetaan näytössaliin mentäessä. Pyydämme etsimään mobiililipun valmiiksi.

FESTIVAALIKAHVIO

Museo Militarian 1. kerroksessa palvelee festivaalikahvio, josta voi ostaa maukasta taukopurtavaa.

KULKU

Kustaa III:n katua käveltäessä mennään sisään linnan portista ja mäkeä ylös museokaupan ohi. Sitten jatketaan vallihaudan ylittävän sillan yli ja käydään Museo Militarian parkkiaukean portista sisään. Päärakennus näkyy suoraan edessä.

PYSÄKÖINTI

Auton voi pysäköidä Museo Militarian omalle parkkiaukealle (ajo-ohje yllä).

Hämeen linnan läheisyydessä Kustaa III:n kadun varrella on P-tunnuksella varustettu maksuton pysäköintialue sekä maksuttomia pysäköintipaikkoja kadun varrella. Tampereentien varrelta löytyy toinen maksuton P-tunnuksella varattu pysäköintialue sekä henkilöautoille että linja-autoille.

PAIKALLE TULO

Hämeenlinnan kartta kaupungin verkkosivuilla
http://kartta.hameenlinna.fi/

Hämeenlinnan paikallisliikenteen reittiopas
http://hameenlinna.matkahuolto

Hämeenlinna-Info

Hämeenlinna-tietopaketti valaisee matkailusta, tapahtumista, nähtävyyksistä.

Järjestäjä

Festivaalin järjestäjä Kino Tavast ry on vuonna 2014 rekisteröity elokuvaharrastajien yleishyödyllinen yhdistys, jolle monimuotoisen elokuvakulttuurin kehittäminen ja lasten ja nuorten elokuvakasvatus on tärkeää. Hitusen hämyä -festivaali on järjestetty vuodesta 2017 alkaen.

Yhdistyksen jäseninä on elokuvista kiinnostuneita henkilöitä, myös elokuvakasvattajia ja elokuvantekijöitä. Jäsenyydestä, toiminnasta ja jäseneksi hakeutumisesta lisää kotisivullamme.