Info

FESTIVAALIPAIKKA

Hitusen hämyä 2021 järjestettiin Museo Militarian elokuvasalissa aivan keskustan tuntumassa osoitteessa Vanhankaupunginkatu 19.

Jalkaisin Hämeenlinnan rautatieasemalta on noin 15-20 minuutin kävelymatka. Linja-autoasemalta Hämeenlinnan keskustasta noin 10 minuutin kävelymatka. Tapahtumapaikka Museo Militariassa oli elokuvasali toisessa kerroksessa.

Invapaikat ovat parkkiaukealla päärakennuksen edessä.

LIPPUJEN OSTAMINEN

Tapahtumaan saa lippuja (10 €) Kino Tavastin verkkokaupasta. ja käteisellä (tasaraha) puoli tuntia ennen näytöksen alkamista. Verkkokauppa lähettää asiakkaan sähköpostiin kuitin ja lipun, jonka voi näyttää mobiililaitteelta tai tulostaa. Liput ovat myynnissä kunkin näytöksen alkamisaikaan asti.

Liput tarkastetaan näytössaliin mentäessä. Pyydämme etsimään mobiililipun valmiiksi.

RUOKAPAIKKA LÄHISTÖLLÄ

Museo Militarian 1. kerroksesta voi ostaa virvoitusjuomia, makeisia ja jäätelöä. Lähistöllä on ravintola Dolce Amore (Tampereentie 16, avoinna la 12-21 ja su 12-20).

KULKU

Kävelyreitti kulkee Kustaa III:n katua pitkin Museo Militarian parkkiaukealle. Päärakennus näkyy suoraan edessä.

PYSÄKÖINTI

Auton voi pysäköidä Museo Militarian omalle parkkiaukealle (ajo-ohje yllä).

Hämeen linnan läheisyydessä Kustaa III:n kadun ja Tampereentien varrella on pysäköintialueita.

PAIKALLE TULO

Hämeenlinnan kartta kaupungin verkkosivuilla
http://kartta.hameenlinna.fi/

Hämeenlinnan paikallisliikenteen reittiopas
http://hameenlinna.matkahuolto

Hämeenlinna-Info

Hämeenlinna-tietopaketti valaisee matkailusta, tapahtumista, nähtävyyksistä.

Järjestäjä

Festivaalin järjestäjä Kino Tavast ry on vuonna 2014 rekisteröity elokuvaharrastajien yleishyödyllinen yhdistys, jolle monimuotoisen elokuvakulttuurin kehittäminen ja lasten ja nuorten elokuvakasvatus on tärkeää. Hitusen hämyä -festivaali on järjestetty vuodesta 2017 alkaen.

Yhdistyksen jäseninä on elokuvista kiinnostuneita henkilöitä, myös elokuvakasvattajia ja elokuvantekijöitä. Jäsenyydestä, toiminnasta ja jäseneksi hakeutumisesta lisää kotisivullamme.