Elokuvakilpailutöitä voi jo lähettää

Hitusen hämyä -lyhytelokuvakilpailun töitä on vastaanotettu lokakuun alusta lukien. Kilpailuaika päättyy 31.12.2020, joten vielä on aikaa osallistua. Kilpailu on kohdennettu alle 30-vuotiaille, joilla on jokin sidos Kanta-Hämeeseen tai joiden elokuva on kuvattu Kanta-Hämeessä. Löyhä teema on vapaus, mutta muitakin teemoja käsitteleviä elokuvia vastaanotetaan, kunhan mahtuvat aika- ja genreraamiin.

Ihan viime tippaan emme suosittele kilpailuelokuvan lähettämistä jätettävän mahdollisten teknisten ongelmien vuoksi. Perille saapuneesta työstä saa aina kuittauksen sähköpostiin.

Lähettäminen sisältää kaksi vaihetta:

1) Täytät ilmoittautumislomakkeen. (Alle 18-vuotias tarvitsee ilmoittajaksi ja yhteyshenkilöksi aikuisen.)
2) Toimitat elokuvan verkkojakeluna tai postitse. 

Kilpailutyön voi ensisijaisesti ladata Kino Tavast ry:n Dropboxiin, toissijaisesti omaan Dropboxiin tai GoogleDriveen ja antaa meille latauslinkki sähköpostitse osoitteella kinotavastATgmail.com
Kolmas vaihtoehto on WeTransfer-palvelu. Muistitikulla tai dvd:lle tallennettuna datatiedostona työ lähetetään osoitteella Kino Tavast ry/Leffakilpailu, c/o Luonnonperintösäätiö, Raatihuoneenkatu 13 A 1, 13100 Hämeenlinna.

Mikäli haluat lähettää Vimeo-linkin ja salasanan tai YouTuben piilotetun linkin, sovi tästä etukäteen järjestäjän kanssa. Jos elokuvasi päätyy esitettäväksi, sovimme tällöin erikseen esitysformaatista. Säilytä aina alkuperäinen mahdollisimman korkealaatuinen tiedosto koneellasi myöhempää tarvetta varten.

Tarjoamme tekijöille tai tekijätiimeille myös ilmaisia neuvoja elokuvan tekoon ensi lauantaina 21.11. klo 13 – 15. Aika neuvotuokioon on kuitenkin varattava viimeistään ke 18.11. klo 18 mennessä täältä.

Palkintojen verotuskäytäntö on muuttunut niin, että alle sadan euron yhtenä vuonna yhteensä saatuja palkintoja ei tarvitse ilmoittaa verottajalle. Aiemmin summa oli 20 €. Tämä muutos on tehty kilpailusääntöihin.

Katso täältä osallistumisohjeet.