Kiitos festivaaliyleisölle ja talkooväelle – kohti uutta!

Reilu viikko sitten järjestetty Hitusen hämyä: Seikkailu -festivaali toteutettiin poikkeuksellisissa epidemiaolosuhteissa kantaen vastuuta festivaalivieraiden turvallisuudesta. Tässä onnistuttiin.

Seikkailuteema houkutteli paikalle myös uusia kävijöitä ja oheisohjelman animaatiopaja tarjosi virikkeitä lapsille. Kiitos katsojille, jotka rohkenitte antautua yhdessä katsomisen hurmaan ja kiitos myös festivaalin ideointiin ja käytännön toteutukseen osallistuneille.

Kehitämme edelleen määrätietoisesti tapahtumamme. Otamme kernaasti vastaan vinkkejä ohjelmaan sopivista ajankohtaisista elokuvista tai muusta ohjelmasta. Oman panoksensa dynaamisuuden tavoitteluun antavat ympäri vuoden pyörivät Hitusen hämyä -klubi-illat, joiden aiheet eivät ole isoja tai pieniä – ainoastaan tärkeitä ja keskustelua herättäviä. Seuraava klubi järjestetään sunnuntaina 29.11., jolloin luennon ja sen jälkeen käytävän keskustelun aiheena ovat naiset elokuvasäveltäjinä. Tilaisuudesta kerrotaan lisää ensi viikolla.

Annetaan elokuvien tuoda valoa pimenevään syksyyn, ja tavataan taas festivaalitunnelmissa ensi syksynä!

Taneli Hiltunen, puheenjohtaja ja festivaalivastaava

Kino Tavast ry

Kulissien takana festivaalitrailerin kuvauksissa syyskuussa. Rapiireja käyttelemässä Timo Miettinen ja Kari Salmenoja, kameran takana Jouni Uotinen ja ääniteknikkona Jukka- Pekka Uotinen. Kuva: Taneli Hiltunen
Sukella seikkailuun – lasten animaatiopajan laivoja lähdössä seikkailuun. Kuva: Ulla Lappalainen