Sukella seikkailuun – animaatiopaja lasten festivaaliohjelmassa

Hitusen hämyä -festivaalin ohjelmassa huomioidaan myös pienet lapset. Olle Hällbomin Saariston lasten suuri seikkailu -elokuvaan löyhästi liittyvä Sukella seikkailuun -animaatiopaja toteutetaan sunnuntaina 25.10. klo 14.15 – 15.45 Museo Militarian isossa Tykkihallissa. Vajaan parin tunnin aikana askarrellaan hahmot ja oma vene sekä animoidaan lyhyt elokuvapätkä.

Ilmaiseen pajaan pääsevät etuoikeutetusti mukaan Saariston lasten suuri seikkailu -elokuvaan lipun ostaneet, mutta pajatyöskentely onnistuu myös ilman elokuvan katsomista.

Pajaan on ehdottomasti ilmoittauduttava etukäteen viimeistään su 25.10. klo 12.00 mennessä tällä lomakkeella. Lippuja elokuvaan voi ostaa Kino Tavast ry:n verkkokaupasta.

Mikäli osallistuminen peruuntuu, siitä on ilmoitettava sähköpostilla kinotavast AT gmail.com tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

Animaatiopajan pääohjaajana toimii Aimokoulun kuvataiteen lehtori ja animaationtekijä Kaisa Lenkkeri. Osallistujat, joita otetaan enintään 10, jaetaan kahteen ryhmään. Ikärajaa ei ole, mutta suositusikä on 5 – 10 vuotta. Nuorimpien kanssa aikuinen voi tarvittaessa tulla mukaan. Huoltajat voivat pajan aikana käydä myös katsomassa festivaalielokuvan Aavikon laki (liput täältä).

Paja toteutetaan huolehtien turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Omat värikynät ja sakset mukaan. Osallistujat saavat turvaohjeet sähköpostiin viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Pajan järjestämistä tukee Etelä-Hämeen Osuuspankki.

One thought on “Sukella seikkailuun – animaatiopaja lasten festivaaliohjelmassa

Kommentointi on suljettu.