Neuvoja kilpailijoille lähi- tai etätapaamisissa lauantaisin

Valmistuuko kilpailuelokuvasi hyvää vauhtia vai jumittaako? Kantaako idea? Mistä musiikki? Miten kohtauksen voisi saada toimimaan? Vieläkö ehtii mukaan? Millainen työ kelpaa? 

Elokuvakilpailuun osallistujille tai sitä vielä harkitseville tarjoutuu loka-marraskuussa oiva mahdollisuus saada neuvoja, vinkkejä ja uskoa työn loppuun saattamiseen.  Kolmena lauantaina elokuva-alan osaajat ja kilpailun järjestäjät ovat tavattavissa joko Hämeenlinnan kirjastossa tai etäyhteyden avulla.  

Asiantuntijat auttavat kilpailijoita ratkomaan haasteita, joita on mahdollisesti ilmennyt elokuvaa tehtäessä. Jos et ole vielä päässyt alkuun ideoinnissa, voit saada tapaamisesta puhtia suunnitteluun. Asiantuntijat tarjoavat sinulle vaihtoehtoisia vinkkejä, ja niiden joukosta voit löytää itsellesi sopivia ratkaisuja.

Neuvoja voi saada esimerkiksi käsikirjoittamiseen, kuvasuunnitteluun, kuvaamiseen, äänimaailman luomiseen, ohjaamiseen, näyttelemiseen, lavastamiseen, editointiin tai työn lähettämiseen. Ilmaista palvelua voivat hyödyntää Hitusen hämyä -lyhytelokuvakilpailuun osallistuvat nuoret. Kannattaa varata aika heti, sillä aikoja on rajallisesti. Työryhmästä voi neuvotuokioon osallistua 1 – 3 henkilöä. Nuorimmat osallistujat voivat ottaa oman perheen aikuisen mukaan.

Neuvotuokiot järjestetään lauantaisin joko etänä Zoom-yhteyden avulla tai Hämeenlinnan kirjaston kokoushuoneessa B.

  • 3.10. klo 13 – 15
  • 31.10. klo 13 – 15 
  • 21.11. klo 13 – 15

Voit varata ajan verkkolomakkeella 15, 30, 45 tai 60 minuutiksi sen mukaan, miten iso tai pieni asia sinulla on. Varaus on tehtävä edeltävään keskiviikkoiltaan klo 18.00 mennessä. Jätä yhteystietosi, jotta voimme varmistaa lopullisen aikasi ja tapaamismuodon. Varauslinkki siis tässä.

Lue lisää Hitusen hämyä -elokuvakilpailusta.