Voittaja-Filip poikkesi Hämeenlinnassa

on

 

IMG_2454Lyhytelokuvakilpailun 20 – 29 -vuotiaiden sarjan ja yleisöpalkinnon voittanut Filip Soudakov kävi Hämeenlinnassa hakemassa Kuvapalvelun lahjoittaman kamerapalkintonsa ja kunniakirjansa. Varsinaiseen palkintojenjakoon maaliskuun 3. päivä hän ei päässyt osallistumaan.

– Go pro -kamera tulee hyötykäyttöön, samanmoista ei ennestään ole, Filip Soudakov arvelee. Hän odottelee jännittyneenä tietoja elokuvansa pääsystä muille festivaaleille ja sen menestymisestä kilpailuissa.  Muiden kilpailujen sääntöjen vuoksi  The House -elokuvaa ei ole vielä julkaistu sivuillamme.

Tampereelle matkasi Filipin mukana myös Helsingistä tuotu kassillinen rekvisiittaa foley-äänitystyötä varten. Toimeliaalla nuorukaisella on tekeillä äänitekniikkaan liittyvä tutkimus ja edessä paljon tärkeitä ratkaisuja niin opintojen, työn kuin yksityiselämänkin puolella.

Kilpailussa palkitut

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s