Hitusen hämyä jäi leijumaan

Elokuvateatterin sali on tyhjä. Katsojat, koneenkäyttäjät  ja esiintyjät lähteneet. Koko festivaali kuin yksi hujaus keväisessä Hämeenlinnassa. Ensimmäinen Hitusen hämyä on nähty. Kiitos katsojille, asiantuntijavieraille, yhteistyökumppaneille ja tukijoillemme.

Postaamme vielä myöhemmin muistoja ja tunnelmia tapahtumasta, vaikka uuden festivaalin suunnittelukin on jo aloitettu. Siitä ja sen teemasta ja luonteesta kerromme enemmän heti kun se on mahdollista.

Tässä vielä linkki palautelomakkeeseen. Tarvitsemme rehellistä palautetta voidaksemme onnistua ensi kerralla vielä paremmin ja luodaksemme tapahtuman, jossa on läsnä aito hämyinen festivaalitunnelma, ja jossa tunnet olosi kaikin puolin miellyttäväksi ja mielesi virkistyneeksi.

Mikäli haluat kuulla Kino Tavast ry:n muusta toiminnasta, siitä kerrotaan verkossa sivulla kinotavas.net